CineLOVA Filmcafé (25 januari) – Feedback op inzendingen voor Limburgse Filmdag 2018

Ben je voornemens om een film in te zenden voor de Limburgse Filmdag 2018? Wil je hem graag nog een keer voorleggen aan de CineLOVA filmbesprekers en laatste tips en feedback krijgen alvorens je de film inzendt? Dat kan! Op donderdag 25 januari a.s. van 19.30-22.00 uur organiseert CineLOVA een Filmcafé dat geheel in het teken staat van inzendingen voor de Limburgse Filmdag. Het Filmcafé vindt plaats bij Cafézaal ’t Weverke (Hoofdstraat 77) in Schimmert.

Ben jij CineLOVA lid en wil jij jouw film voorleggen ter bespreking? Stuur hem dan vóór 20 januari a.s. via We Transfer (of soortgelijk) naar cinelova@gmail.com o.v.v. ‘CineLOVA Filmcafé – 25 januari’. Filmbesprekers en publiek krijgen na vertoning de gelegenheid om feedback (tips & tops) te geven aan de maker. De projectie- en besprekingstijd is beperkt, dus meld je snel aan.

Wil je het CineLOVA Filmcafé bijwonen als toeschouwer, ook dat kan. Meld je wel even aan. Dat kan t/m 23 januari a.s. door een mail te sturen naar cinelova@gmail.com.

Meer weten over de Limburgse Filmdag 2018? Klik hier.

RSS
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Vimeo