CineLOVA filmcursus – Van verhaal naar scenario (deel 1)

De tweede cursus van het (Cine)LOVA filmcursusaanbod 2017-2018 en de doorlopende leerlijn is de cursus ‘Van verhaal naar scenario’. De cursus bestaat uit twee delen: het eerste deel focust op verhaalstructuur, het tweede deel op scenarioschrijven. Het deel over ‘verhaalstructuur’ is een meer theoretisch deel waarbij nader wordt ingegaan op de structuur van een verhaal. Ook aspecten als het beschrijven van de ‘arena’ (locatie waar het verhaal zich afspeelt) en de ‘karakters’ komen in dit deel aan bod. Tijdens het deel dat over scenarioschrijven gaat, krijg je eerst algemene tips over het schrijven van een scenario. Vervolgens wordt advies op maat gegeven aan de deelnemers die een filmidee of scenario hebben aangedragen.

Workshopdocent (deel 1 Verhaalstructuur): Hay Joosten
Datum: De cursus (deel 1) over verhaalstructuur vindt plaats op zaterdag 27 januari 2018 van 09.00-17.00 uur, de cursus (deel 2) over scenarioschrijven in februari 2018 (exacte datum wordt t.z.t. bekendgemaakt, cursus zal plaatsvinden op een zaterdag)
Locatie: Cafézaal ’t Weverke (Hoofdstraat 77) in Schimmert
Kosten: € 25 leden (Cine)LOVA, € 35 niet-leden bij deelname aan de cursus verhaalstructuur (alleen deel 1). Deze prijs is inclusief een lunch en 2 consumpties.
Opmerkingen: inclusief lesmateriaal (indien voor handen) en lunch
Aanmelden: is verplicht en kan door een mail te sturen naar cinelova@gmail.com. Personen die zich reeds in oktober 2017 hebben (voor)aangemeld hebben voorrang. Vol=vol! Uw deelname is pas definitief zodra u een bevestigingsmail heeft ontvangen (let op! i.v.m. de Kerstvakantie kan dit langer duren). U kunt zich aanmelden voor de complete cursus (deel 1 én 2) of alleen het deel over verhaalstructuur óf scenarioschrijven. Maak uw keuze s.v.p. kenbaar in de mail.

Klik voor andere filmcursussen die worden aangeboden op het menu ‘filmcursussen’ bovenaan deze website.

 

 

 

RSS
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Vimeo