LOVA Laat Zien

Jaarlijks produceren amateurfilmers individueel en/of collectief zo’n 50 reportages, documentaires en speelfilms. Deze films worden vertoond op amateurfilmfestivals in binnen- en buitenland. Een aantal films verdient een groter publiek. De LOVA en het Huis voor de Kunsten Limburg selecteren daarom jaarlijks een aantal films voor LOVA Laat Zien, een programma op L1 TV dat geheel in het teken staat van amateurfilms van Limburgse makelij.

Via LOVA Laat Zien kan een groot publiek kennis maken met een breed scala aan amateurfilms: videoclips, documentaires, natuurfilms, animaties, korte films en audiovisuele anekdotes. LOVA Laat Zien betekent: lekker vanuit de huiskamer op de bank genieten van Limburgse films!


LOVA Laat Zien 2017
Op 27 december 2017 wordt het programma LOVA Laat Zien weer uitgezonden op L1 TV. Van 13.00 tot 23.30 uur worden 27 nieuwe amateurfilms van Limburgse bodem uitgezonden.

>>> Download 
hier het uitzendschema met de bloktijden, de films die uitgezonden worden en de filmbeschrijvingen.


L1  AvondGasten special LOVA Laat Zien
In aanloop naar de uitzending van LOVA Laat Zien wordt op zondag 24 december de L1 AvondGasten special uitgezonden die geheel in het teken staat van amateurfilm in Limburg en LOVA Laat Zien. Te gast zijn amateurfilmers Jos Rosenboom, Ad Beckers, Jo Goffin en Jef Caelen (tevens voorzitter LOVA) en Patricia Peters, consulent film & fotografie bij het Huis voor de Kunsten Limburg. De AvondGasten special is te zien om 10.26 uur en wordt herhaald om 10.57, 12.26, 12.57 en 14.26 uur op L1 TV.

 

Terugblik LOVA Laat Zien 2016
Op dinsdag 27 december 2016 stelde L1 wederom zendtijd beschikbaar de LOVA in het kader van LOVA Laat Zien. De uitzending van LOVA Laat Zien werd voorafgegaan door een special van AvondGasten op L1 TV die geheel in het teken stond van amateurfilm in Limburg.

>>> Klik hier om de uitzending van LOVA Laat Zien 2016 en de AvondGasten special terug te zien.

 

 

 

RSS
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Vimeo