over LOVA

LOVA – Limburgse Organisatie van Audiovisuele Amateurs

Afdrukken

 

 

 

 

 

 

In Limburg zijn veel amateurfilmers actief. Ruim 130 van hen zijn actief in verenigingsverband en lid van één van de 9 film- en videoclubs die zijn aangesloten bij de Limburgse Organisatie van Audiovisuele Amateurs (LOVA). De LOVA is dé belangenbehartiger van de aangesloten film- en videoclubs en alle andere (individuele) non-professionele filmers in Limburg. Jaarlijks worden plannen gemaakt om het amateurfilmen in Limburg een impuls te geven en worden diverse filmcursussen, -wedstrijden en -festivals georganiseerd.

De nieuwe secretaris van de Lova from Maps on Vimeo.

De nieuwe voorzitter van de LOVA from Maps on Vimeo.

Als non-professionele filmer kun je op twee manieren gebruik maken van de LOVA. Je kunt lid worden van één van de 9 film- of videoclubs in Limburg en regelmatig met andere leden van de filmclub bij elkaar komen en films maken en bespreken.

Of je wordt individueel CineLOVA lid waarbij je ad hoc (op momenten dat jij daar behoefte aan hebt) gebruik maakt van de diensten en activiteiten van de LOVA.

Hetgeen betekent dat zij niet gebonden zijn aan de vaste structuur van een filmclub, maar wel gebruik kunnen maken van alle diensten en activiteiten van de LOVA, NOVA en CineLOVA.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Vimeo