1 maart – Deadline aanmelden diverse CineLOVA filmprojecten

Omcirkel 1 maart in je agenda! Tot die dag kun je je inschrijven voor een aantal activiteiten van CineLOVA. We zetten het even op een rijtje:

Limburgse Filmdagen 2020
Een film inschrijven voor de Limburgse Filmdagen van 28 en 29 maart a.s. in Filmhuis De Domijnen in Sittard is niet meer mogelijk. We hebben voldoende inschrijvingen ontvangen, zodat in elk geval een tweedaags festival gevuld gaat worden!

Coachingstraject NON-FICTIE o.l.v. Ruud Lenssen
Wil je door professioneel documentairemaker Ruud Lenssen gecoacht worden bij het maken van een non-fictie film? Schrijf je dan vóór 1 maart a.s. in voor het CineLOVA coachingstraject non-fictie. Beschrijf kort je idee in een logline, schrijf een regievisie en formuleer een antwoord op de vraag wat je met de film wilt aantonen, beweren, bewijzen of duidelijk maken. Geef ook kort aan wat je in dat kader wilt gaan filmen. Stuur die info vervolgens naar cinelova@gmail.com. Meer info over het coachingstraject vind je eveneens op de website.

Coachingstraject FICTIE – ‘Amateurs meet professionals’
Inschrijven voor het CineLOVA coachingstraject FICTIE – ‘Amateurs meet professionals’ kan tot 1 maart a.s. Formuleer je idee in een logline, beschrijf je regievisie in een kort stukje en geef een beknopt overzicht van je verhaal. Voeg tot slot je mogelijke problemen toe m.b.t. de filmopnames: bijvoorbeeld het aantal te plannen locaties en eventuele bijzonderheden voor de realisatie. Bedenk dat het gaat om een film van maximaal 9 tot 10 minuten. Inschrijven doe je via een mail waarin je bovenstaande punten benoemd in maximaal 2 A-4tjes. Stuur die mail vóór 1 maart naar cinelova@gmail.com. Meer info over het coachingstraject non-fictie vind je op de website.

Workshops ‘Van idee naar een werkbaar scenario’
Op 3 en 17 maart a.s. van 14.00 – 16.00 uur organiseert CineLOVA bij Sportplaza ’t Anker in Buchten twee workshops met het thema ‘Van een idee naar een werkbaar scenario’. De workshops worden verzorgd door professioneel speelfilmmaker Jeroen Mourmans. De workshops zijn onderdeel van het CineLOVA coachingstraject fictie en voor alle CineLOVA leden toegankelijk. Als je niet deelneemt aan het coachingstraject kun je deze twee dagen dus als losse workshops volgen. De totale kosten voor beide workshops bedragen € 30,-. Aanmelden is verplicht en kan tot 1 maart a.s. via cinelova@gmail.com met een korte zin dat je mee wilt doen. Na je inschrijving ontvang je meer info over de betalingswijze. Meer info over de workshops vind je op de website.

Nieuwsbrief CineLOVA
Vanaf maart zal er regelmatig (maximaal 1 keer per maand) een CineLOVA nieuwsbrief verstuurd worden naar alle leden. De nieuwsbrief wordt opgemaakt door CineLOVA-lid Daniël Beckers. Wil je graag iets kwijt aan andere leden? Wil je een activiteit of nieuwtje onder de aandacht brengen? Of ben je op zoek naar cast en/of crew voor een nieuwe film? Via deze nieuwsbrief kun je dat onder de aandacht brengen. Heb je nieuws? Stuur dan een mail naar cinelova@gmail.com. Wil je de nieuwsbrief niet ontvangen? Stuur dan een mail waarin je dat aangeeft. Dan wordt je uitgeschreven.

RSS
Vimeo