Limburgse Filmdagen – extra categorie: ‘vakantie impressie’

Tijdens de Limburgse Filmdagen 2020 introduceert CineLOVA een extra categorie films waar deelnemers zich voor kunnen inschrijven: de ‘vakantie impressie’.

CineLOVA leden maken ieder jaar veel mooie speelfilms en/of documentaires, waar het publiek telkens weer van mag genieten tijdens de Limburgse Filmdagen. Maar er worden vaak ook prachtige beelden geschoten tijdens de vakanties. CineLOVA daagt deze filmers nu uit om daar een korte pakkende film van te maken. Een vakantie impressie dus die beelden bevat van bijvoorbeeld vakantiebestemmingen al dan niet in combinatie met de vakantiegangers zelf en hun belevenissen.

Voor films, die ingeschreven worden in deze categorie geldt slechts één voorwaarde: de vakantiefilm mag max. 10 minuten duren. Voor het overige zijn deelnemers net zoals hun collega’s van de andere twee categorieën volwaardige deelnemers aan de Limburgse Filmdagen en ontvangen ze een medaille van deelname. Ook dingen ze mee voor de prijs in hun eigen categorie alsmede de overige festivalprijzen.

Zoals bekend worden de Limburgse Filmdagen 2020 gehouden op 28 en 29 maart 2020 in De Domijnen in Sittard. De mogelijkheid om in te schrijven wordt einde 2019/begin 2020 op de website van CineLOVA aangeboden. De CineLOVA leden krijgen ook nog per mail bericht hierover.

Inschrijven kan vervolgens tot uiterlijk 22 februari 2020.

Doe mee! Je hebt nog alle tijd om iets moois te maken en het publiek te verrassen!

RSS
Vimeo