Vragen(half)uurtje coachingstrajecten fictie en non-fictie

CineLOVA leden hebben nog twee weken om zich aan te melden voor de CineLOVA coachingstrajecten fictie en non-fictie. Dat geldt overigens ook voor inschrijving voor de Limburgse Filmdagen!

Voorafgaand aan het CineLOVA Filmcafé van dinsdag 18 februari a.s. (van 19.30 – 22.00 uur) zal Jef Caelen vanaf 19.00 uur vragen beantwoorden en waar nodig toelichting geven op de CineLOVA coachingstrajecten fictie en non-fictie.

Mogelijk zijn er onduidelijkheden of resten er nog vragen over bijvoorbeeld de 7 workshops die i.h.k.v. van het coachingstraject fictie plaatsen en waar je je als CineLOVA lid voor kunt inschrijven, ook als je je niet inschrijft voor het volledige coachingstraject fictie. De afzonderlijke workshops zijn voor alle leden (tegen betaling) toegankelijk.

Het gaat om de volgende workshops:

  • 3 en 7 maart a.s. “Van een idee naar een werkbaar scenario”. Twee workshops door Jeroen Mourmans.
  • datum nog niet bekend: “Spelregie en decor” door Jeroen Mourmans
  • datum nog niet bekend: “Productie en locatie” door Martijn Daamen
  • datum nog niet bekend: “Production design” door Martijn Daamen
  • Na de zomer; “Postproduction”. Twee workshops over montage en beeldanalyse, kleurcorrectie, het geluidsspoor en filmmuziek.

Wil je dinsdag 18 februari van 19.00-19.30 uur gebruik maken van dit vragen(half)uurtje? Meld je hier dan a.u.b. voor aan via cinelova@gmail.com! Ook als je je al hebt aangemeld voor Filmcafé.

RSS
Vimeo