Workshop ‘camera acteren’ o.l.v. Rufus Hegeman – GECANCELD!

LET OP! I.V.M. TE WEINIG AANMELDINGEN IS DEZE CURSUS GECANCELD!

Op zaterdag 12 oktober a.s. van 09.30-16.00 uur organiseert CineLOVA een workshop ‘camera acteren’ onder leiding van acteur en docent Rufus Hegeman. De workshop vindt plaats bij Sportplaza ’t Anker in Buchten en is toegankelijk voor acteurs die lid zijn van CineLOVA en amateurtoneelspelers. Acteer jij graag in je vrije tijd (of heb je die ambitie)? Wil je de fijne kneepjes leren van het acteren in een film (voor een camera) en feedback krijgen op jouw acteerkunsten? Meld je dan aan voor deze workshop!

Alle deelnemers krijgen voorafgaand aan de workshop een scène toegestuurd. Deze scène kunnen ze thuis oefenen. Tijdens de workshop krijgt iedereen de kans om de scène te acteren. Het spel van iedere deelnemer wordt ter plekke opgenomen, gezamenlijk bekeken en van feedback voorzien. Tijdens de workshop krijg je uiteraard ook algemene tips en handvatten aangereikt als het gaat om het acteren in een film.  >>> Kosten en aanmelden
Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen aan de workshop. De kosten bedragen € 27,50 per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en een broodje tijdens de lunch. Aanmelden voor de workshop is verplicht en kan tot 1 oktober a.s. door een mail te sturen naar cinelova@gmail.com. Je ontvangt daarna een mail waarin we jouw deelname bevestigen. In de mail in kwestie vind je ook de betaalgegevens terug. Na de sluitingsdatum van 1 oktober ontvangen alle deelnemers een mail met de scène die zij voorafgaand aan de workshop kunnen oefenen/voorbereiden.    

>>> Over Rufus Hegeman
Rufus is in 2006 afgestudeerd aan de Toneelschool Maastricht. Hij heeft onder andere op het toneel gestaan met Theatergroep Het Vervolg (tegenwoordig Toneelgroep Maastricht) en Het Zuidelijk Toneel. Ook heeft hij gastrollen gespeeld in de televisieseries “Flikken Maastricht”, “Verborgen Gebreken” en “Moordvrouw”. Ook was hij in diverse afleveringen van de serie “Kinderen geen bezwaar” te zien.

RSS
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Vimeo