Actrice (7-10 jaar) en acteur (30-40 jaar) gezocht voor afstudeerfilm Joy Maurits

Joy Maurits, vierdejaars student aan de Maastricht Academy of Media Design and Technology is voor haar afstudeerfilm (korte film) op zoek naar twee acteurs: één jonge actrice tussen de 7 en 11 jaar en één acteur tussen de 30 en 40 jaar.

De film gaat over een jong meisje en haar vader die beide worstelen met het verlies van hun moeder/vrouw. Vader zit in een rouwproces en heeft hierdoor weinig aandacht voor zijn dochter. Het jonge meisje probeert het verlies van haar moeder te compenseren door haar vader met volwassen gedrag te ondersteunen. Door gebrek aan een moederfiguur gaat het meisje zelf op ontdekking over hoe een volwassen vrouw hoort te zijn. Hiermee hoopt ze de aandacht te krijgen van haar vader die ze mist sinds het overlijden van haar moeder.

De film wordt opgenomen in de periode van 2 t/m 22 mei 2016. Het gaat om ongeveer 4 draaidagen. De exacte opnamedata en -locatie moeten nog worden vastgesteld. Heb jij interesse in één van de rollen? Of ken je iemand die een rol zou kunnen spelen in deze film? Neem dan contact op met Joy Maurits via: jmaurits@hotmail.nl of 06 51 89 04 76.

RSS
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Vimeo