(Amateur)acteurs gezocht voor televisiefilm ‘Limburgia’

 

Voor de nieuwe televisiefilm Limburgia van regisseur Noël Loozen is het Amsterdamse productiebedrijf Halal Film & Photography op zoek naar enthousiaste (amateur)acteurs uit de omgeving van Maastricht. De film Limburgia gaat over de traditiegetrouwe commandant Willie van de Limburgse schutterij Limburgia. Hij wil koste wat kost koning worden van de schutterij en zal daar een dure prijs voor moeten betalen. De film gaat in première tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht eind september dit jaar en wordt daarnaast uitgezonden op TV (NTR zendtijd). Voor Limburgia is men op zoek naar diverse (amateur)acteurs (zowel man als vrouw) van diverse leeftijden. Het gaat om:

* Man – rond de 60 jaar – beheerst het Maastrichtse dialect
* Man – rond de 80 jaar – beheerst het Maastrichtse dialect
* Vrouw – rond de 50 jaar – blond – beheerst het Maastrichtse dialect
* Vrouwelijke tweeling – tussen de 50 / 60 jaar – beheersen het Maastrichtse dialect
* Jongen – rond de 20 jaar – beheerst het Maastrichtse dialect

Indien je voldoet aan één van de bovenstaande omschrijvingen, kun je je aanmelden voor de casting door een mail te sturen naar max@halal.amsterdam o.v.v. ‘Aanmelding Casting Limburgia’. Aanmelden kan tot woensdag 22 februari 2017.

Vermeld in/bij het bericht:

* Naam en leeftijd
* Eventuele ervaring
* Foto of beeldmateriaal
* Contactgegevens

Zodra u zich heeft aangemeld, neemt Halal Film & Photography contact met je op en word je uitgenodigd voor een kennismaking/kleine auditie.

Meer info: www.halal.amsterdam

RSS
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Vimeo