Bespreking UNICA-films in Weert en Brunssum

Ook dit jaar organiseert (Cine)LOVA weer een avond waarbij UNICA-films worden vertoond en besproken. Het betreft films die zijn vertoond tijdens het internationale amateurfilmfestival (UNICA) 2017. De avond zal worden geleid door Henk Teunissen die een mix van bekijkwaardige films heeft uitgezocht en ook diverse ‘opvallendheden’ van de films met de aanwezig in de zaal zal bespreken. Het belooft een interessante avond te worden met bijzondere filmvertoningen en leermomenten.

De UNICA filmbesprekingsavond wordt dit jaar twee keer georganiseerd.

De eerste bespreking vindt plaats op woensdag 23 mei a.s. vanaf 19.30 uur in zaal Groenewoud in Weert. Deze avond wordt georganiseerd door Video Kollectief Weert. Wil je deelnemen aan deze avond? Meld je dan (liefst deelnemersopgave per clubs.v.p. aan via info@vk-weert.nl t.a.v. J. Basten. 

De tweede avond vindt plaats op donderdag 31 mei a.s. om 19.30 uur in het clublokaal van Video-filmclub Brunssum. Aanmelden voor deze avond kan via fvcbrunssum@gmail.com t.a.v. T. Enthoven (liefst deelnemersopgave per club).

Op beide avonden zal hetzelfde programma worden vertoond en besproken. De toegang is op beide locaties gratis voor iedereen.

RSS
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Vimeo