CineLOVA Clubgala – 14 mei 2019

CineLOVA is er niet alleen voor individuele amateurfilmers, maar ook voor filmclubs in Limburg. Op dinsdag 14 mei a.s. van 19.30-22.00 uur worden deze clubs extra in het zonnetje gezet. Tijdens het CineLOVA Clubgala in Filmhuis De Domijnen (Ligne 3) in Sittard wordt aandacht gevraagd voor de vele activiteiten die in clubverband plaatsvinden in Limburg. Alle filmclubs krijgen die avond de kans om zich te presenteren en de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Alle CineLOVA leden en filmclubs zijn welkom. Toegang is gratis!

>>> PROGRAMMA
Het programma van het CineLOVA Clubgala is als volgt:

19.00 uur: inloop
19.30 uur: aanvang programma met korte inleiding door Jef Caelen
19.35 uur: presentatie Film- en Videoclub Brunssum
19.55 uur: presentatie LAS Maastricht
20.15 uur: pauze
20.30 uur: presentatie Filmclub ‘t Lenske Sevenum
20.50 uur: presentatie Videocollectief Weert
21.10 uur: evaluatie CineLOVA Clubgala en vooruitblik programma 2019-2020
21.20 uur: Jef Caelen geeft een toelichting op een nieuwe activiteit van CineLOVA, waarbij Limburgse filmprofessionals CineLOVA leden begeleiden bij het maken van een fictie of non-fictie film in het kader van de CineLOVA Filmproductiekring.
21.30 uur: nazit waarbij we met elkaar in gesprek gaan over het Limburgse filmclubleven.
22.00 uur: einde programma

>>> AANMELDEN
Wil je deelnemen aan het CineLOVA Clubgala? Meld je dan uiterlijk 12 mei a.s. aan door een mail te sturen naar cinelova@gmail.com. Aanmelden als club kan ook. Gelieve dan wel aan te geven met hoeveel personen de club vertegenwoordigd zal zijn.

CineLOVA bedankt de clubs die hun medewerking hebben verleend aan het programma. Filmclubs die zichzelf niet willen/kunnen presenteren tijdens het Clubgala zijn desondanks van harte welkom tijdens het Clubgala. Dat geldt ook voor CineLOVA-leden die niet lid zijn van een filmclub.

CineLOVA hoopt al zijn leden te mogen begroeten tijdens het Clubgala. Tot ziens op 14 mei om 19.30 uur in De Domijnen in Sittard!

RSS
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Vimeo