CineLOVA Filmcafé met Jan Salden – 1 september 2020

Langzamerhand komen de activiteiten van CineLOVA weer op gang. Zo komen op 16 juli a.s. de deelnemers aan de CineLOVA Filmproductiekring non-fictie weer bij elkaar o.l.v. Ruud Lenssen.

En er is meer nieuws. Op dinsdag 1 september a.s. van 19.30-21.30 uur verzorgt Jan Salden in ’t Anker in Buchten eenmooie filmbesprekingsavond voor CineLOVA leden tijdens het CineLOVA Filmcafé. Jan geeft deze avond een presentatie onder de titel ‘Anders kijken naar film’. In zijn analyses focust hij op diverse verhaalstructuren en illustreert deze aan de hand van bekende films die te zien zijn in filmhuizen.

>>> Deelnemen
De kosten om deel te nemen aan de avond bedragen €5,- per persoon. Vanwege de coronamaatregelen (1,5 meter afstand) kunnen maximaal 25 personen deelnemen aan deze avond.

Vooraf aanmelden via deze kan vanaf heden.

Aanmelden is verplicht om het max. aantal deelnemers niet te overschrijden en ieders veiligheid te kunnen waarborgen. Aanmelden kan tot uiterlijk 24 augustus a.s. Deelname is pas definitief zodra het bedrag van €5,- is overgemaakt op bankrekeningnummer NL07 RABO 0117 7308 66 t.n.v. LOVA. U ontvangt een mail van ons als u staat ingeschreven en welkom bent op 1 september a.s. Bij overschrijving van het aantal deelnemers, krijgt u het geld uiteraard teruggestort.

We hopen met elkaar weer net zo’n fantastische avond met Jan te beleven als afgelopen jaar!

RSS
Vimeo