CineLOVA Filmcafé – ‘Onder het Vergrootglas’

 

Donderdag 26 oktober 2017 vindt van 19.30-22.30 uur een nieuwe editie van het CineLOVA Filmcafé plaats in Cafézaal ’t Weverke (Hoofdstraat 77) in Schimmert. Onder de noemer ‘Onder het Vergrootglas’ worden die avond een aantal nieuwe films besproken van CineLOVA leden. Na afloop van de bespreking is er de gelegenheid om samen met andere filmmakers  een drankje te nuttigen in het café van ’t Weverke.

Ben je lid van CineLOVA en heb je recentelijk een film gemaakt die je graag zou willen voorleggen aan onze doorgewinterde filmbesprekers en (GRATIS) van feedback wilt laten voorzien? Meld je dan aan! Je  mag een productie aanreiken die ‘af’ is, maar ook een eerste versie waar je nadien nog aan wilt sleutelen. Het aantal films dat tijdens het Filmcafé vertoond en besproken kan worden, is beperkt. Wees er dus snel bij. Vertoning en bespreking vindt plaats op volgorde van aanmelding. Tijdens het Filmcafé worden de aangereikte films vertoond voor alle aanwezigen en vervolgens van feedback voorzien.

Makers die een film willen aanreiken, kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar cinelova@gmail.com o.v.v. CineLOVA Filmcafé. Heb je een specifieke vraag die je aan de filmbesprekers wilt voorleggen? Vermeld die dan in de mail. De film zelf mag je via WeTransfer (of soortgelijk) aanreiken via bovenstaand mailadres. Een film inzenden kan t/m 16 oktober a.s.

Wil je geen film aanreiken ter bespreking, maar wel als toeschouwer deelnemen aan het Filmcafé, dat kan! Meld je dan vóór 23 oktober a.s. wel aan door een mail te sturen naar cinelova@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

RSS
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Vimeo