CineLOVA Filmproductiekring – bijeenkomst ‘fictie’ met Robin Peeters

Dinsdag 12 maart 2019 organiseert CineLOVA van 19.30-22.00 uur de derde bijeenkomst van de CineLOVA Filmproductiekring. De bijeenkomst vindt plaats bij Sportplaza ’t Anker (Ankersweg 52) in Buchten.

De CineLOVA Filmproductiekring is een initiatief waarbij amateurfilmers gedurende het jaar (tijdens diverse bijeenkomsten) worden geïnspireerd en ondersteund bij het maken van een nieuwe productie. Tijdens de bijeenkomst van 12 maart is professioneel filmmaker Robin Peeters (Mosasaurusfilm) te gast. Robin zal aan de hand van eigen werk uitleggen welke stappen je moet doorlopen bij het maken van een fictiefilm. Heb je praktische vragen over een fictiefilm die je wilt maken of aan het maken bent? Dan kun je die vragen tijdens de bijeenkomst stellen.

>>> Over Robin Peeters
Robin Peeters (1973) is schrijver en regisseur. Hij studeerde in 1996 af aan Nederlandse Film- en Televisieacademie. Als eigenaar van Mosasaurus produceerde Robin films en series voor landelijke en regionale omroepen, en realiseerde hij uiteenlopende commercials en audiovisuele projecten voor (inter)nationale opdrachtgevers.Kijk voor meer informatie op:  www.robinpeeters.nl of www.mosasaurusfilm.nl

>>> Aanmelden
De bijeenkomst van de CineLOVA Filmproductiekring is (gratis) toegankelijk voor leden van CineLOVA. Aanmelden voor de bijeenkomst is verplicht en kan t/m 11 maart a.s. door een mail te sturen naar cinelova@gmail.com.


RSS
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Vimeo