CineSud 148 HOUR DOCS – Maak een documentaire in 148 uur!

Het 48 Hour Film Project is inmiddels wereldwijd een bekend fenomeen. Binnen 48 uur moet met man en macht een complete fictiefilm worden afgeleverd. Omdat de 48 Hour-agenda in Nederland al overvol is én omdat het documentaire-genre een ondergeschoven kindje is, presenteert CineSud nu 148 Hour Docs. Aangemelde teams worden uitgedaagd om binnen 148 uur een documentaire van maximaal 10 minuten af te leveren. Deze documentaires gaan vervolgens in wereldpremière tijdens het Euregion Film Festival van CineSud op 22-25 maart a.s. in SCHUNCK* in Heerlen.

Lukt het jou om binnen 148 uur een documentaire van maximaal 10 minuten te maken en op te leveren, met als uitgangspunt een stad of locatie in Limburg? De eerste editie van 148 Hour Docs vindt plaats tussen 9 maart (kick-off) en 15 maart (drop-off) 2018.

Deelnemen kan individueel of in groepsverband. Zowel amateurs als professionals mogen deelnemen aan het project. Als je deelneemt aan het event krijg je niet alleen een toffe tijd, maar maak je ook kans op een geldprijs en vertoningen op meerdere festivals. Daarnaast krijg je een gratis passe-partouts voor het Euregion Film Festival van CineSud op 22-25 maart a.s. bij SCHUNCK* in Heerlen. Tijdens dat festival gaat jouw documentaire in wereldpremière, krijg je gratis feedback van Joost Seelen en gratis toegang tot de DocCampus op 24/25 maart. Inschrijven voor 148 Hour Docs kan tot 7 maart a.s. (hoe eerder je je inschrijft, hoe hoger de korting!).

Kijk voor meer info, voorwaarden en kosten op www.cinesud.nl.

RSS
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Vimeo