(Film)club van het jaar?

Alle sportclubs, cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland, waaronder filmclubs die lid zijn van Cinelova, worden uitgedaagd zich te nomineren en hun unieke verenigingsverhaal te delen. De verkiezing ‘Club van het Jaar’ is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende, het LKCA, de Rabobank en de Persgroep, en heeft tot doel de kracht van de sport- en cultuurclubs bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten.

Wil jij laten zien hoe gaaf, bijzonder of uniek jouw cultuurclub is? 

Pak dan het podium en doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar 2019! Win naast de nationale titel een masterclass van een professional naar keuze, een professionele promotiefilm van jouw club en maak gebruik van alle lokale, regionale en landelijke media-aandacht om je club in de schijnwerpers te zetten.

Doe mee en schrijf jouw club, vereniging of stichting vanaf 2 april 2019 in via www.clubvanhetjaar.nl

Zo werkt het

Inschrijven kan tot en met 13 mei 2019. Van 6 mei tot 7 juni mag er gestemd worden. Maak gebruik van gratis promotiemateriaal om jouw achterban te mobiliseren. Op 11 juni worden de sport- en cultuurclubs met de hoogste score (aantal stemmen gedeeld door het aantal leden) per gemeente en provincie bekendgemaakt. De provinciewinnaars pitchen op 18 juni hun club voor een vakjury bestaande uit professionals uit de sport, – en cultuurwereld. De vakjury beslist welke sport- en cultuurclub zich in 2019 ‘Club van het jaar’ mogen noemen. De winnaars worden in de week van 24 juni landelijk bekend gemaakt.

Verenigingen: het grootste sociale netwerk van ons land

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren, dansen of kunst maken. Ze vormen het grootste sociale netwerk van ons land. Ook leiden ze talenten op die zonder vereniging of stichting nooit zo ver zouden komen. Verenigingen zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden!  

RSS
Vimeo