Inter Club Ontmoeting (ICO) 2018 – ‘Het loopt gesmeerd’

 

Op zondag 7 oktober 2018 vindt van 13.00-17.00 uur de jaarlijkse Inter Club Ontmoeting (ICO) plaats in de grote zaal van Party- en zalencentrum ‘De Wingerd’, Maasbreeseweg 2 in Sevenum. De ICO is een initiatief van de LOVA waarbij de ‘clubfilm’ centraal staat. De ICO wordt dit jaar georganiseerd door Filmclub ’t Lenske in Sevenum. Toegang tot de filmvertoningen is gratis!

Het thema van de ICO 2018 is ‘het loopt gesmeerd’. Filmclubs kunnen de komende tijd films inzenden rondom dat thema. Alle inzendingen worden tijdens de ICO vertoond. De beste film mag de ICO-trofee in ontvangst nemen. Naast de vertoning van clubfilms staat (zoals de naam al zegt) ook de ontmoeting met andere clubs en amateurfilmers centraal.

De filmontmoeting wordt na afloop uitgebreid met een etentje (op locatie bij De Wingerd) in de vorm van een koud- en warm buffet (zie buffetmenu). Geïnteresseerden voor het etentje kunnen zich tot 1 oktober 2018 door € 18,- per persoon over te maken naar IBAN NL70 RABO 0120 8332 47 t.n.v. P.J. Oomen inzake ‘t Lenske onder vermelding van ‘ICO – clubnaam – naam perso(o)n(en)’.

Download hieronder het inschrijfformulier etc. van de ICO.

Bereikbaarheid
Gratis parkeren kan bij de kerk in Sevenum (Raadhuisplein). Van hieruit is het ca. 150 meter lopen, de route zal met pijlen worden aangegeven.

RSS
Vimeo