Limburgse Filmdagen 2020 in Royal Theater Heerlen

CineLOVA organiseert de Limburgse Filmdagen 2020 op 26 & 27 september in Royal Theater in Heerlen

CineLOVA is erin geslaagd om een mooie zaal te vinden die helemaal voldoet aan de eisen van de coronarichtlijnen van de Rijksoverheid en de mogelijkheid biedt om met alle CineLOVA leden te genieten van de ingezonden films voor de Limburgse Filmdagen 2020.

Het festival zal op 26 en 27 september a.s. georganiseerd worden in het Royal Theater in Heerlen. Het monumentale filmtheater bevindt zich tegenover het station in Heerlen en biedt momenteel onderdak aan Filmhuis De Spiegel. Het gaat om een prachtige zaal die normaalgesproken plaats biedt aan zo’n 450 mensen. De zaal beschikt over een groot filmscherm.

De zaal is ‘coronaproof’. Om 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, worden steeds drie stoelen vrijgelaten tussen bezoekers. Deze stoelen zijn duidelijk gemarkeerd. Bezoekers die bij elkaar horen, kunnen met maximaal drie personen bij elkaar zitten. Door deze genomen maatregelen kunnen we op een veilige manier genieten van het programma van de Limburgse Filmdagen.

Overige wetenswaardigheden:

  • Het theater bevindt zich op zeer korte loopafstand van het station in Heerlen en is dus goed te bereiken met de trein.
  • Er ligt een parkeergarage tegenover het theater. Het parkeertarief bedraagt maximaal € 5,- (dagtarief).
  • Aan de overzijde van het theater ligt het winkelcentrum Corio met diverse eet- drinkgelegenheden in verschillende prijsklassen.

Tot slot: Gezien alle coronamaatregelen zijn de Limburgse Filmdagen voor CineLOVA leden alleen toegankelijk na aanmelding via de CineLOVA website. Aanmelden is verplicht! De toegang tot het festival is gratis voor CineLOVA leden.

Vanaf half augustus wordt het programma van het festival op de website geplaatst en wordt de mogelijkheid om te reserveren geopend.

We hopen ondanks alle belemmeringen van de afgelopen maanden toch fantastische Limburgse Filmdagen te beleven met elkaar!

RSS
Vimeo