Doe mee met het Limburg Film Festival 2019!

Jaarlijks vindt in januari het Limburg Film Festival plaats in Filmtheater De Nieuwe Scène in Venlo. Het betreft een ‘showcase’ filmfestival dat de bijzondere Limburgse filmcultuur zichtbaar maakt. Het festival (een initiatief van Filmtheater De Nieuwe Scène) toont Limburgse première films van zowel professionele makers als filmstudenten en amateurfilmers. Filmers die willen deelnemen aan de festivaleditie van 2019 (die plaatsvindt van 11 t/m 13 januari 2019) kunnen van 1 september t/m 31 oktober a.s. een film inzenden. Een selectiecommissie bepaalt uiteindelijk welke films tijdens het driedaagse festival vertoond worden. Wil jij met jouw film stralen naast films van jong aanstormend filmtalent of gevestigde namen als Pieter Kuijpers? Wil jij de uitdaging aangaan en je meten met de ‘crème de le crème’ van de Limburgse cinema? Doe dan mee! Het staat iedere amateurfilmer vrij om een film in te zenden. De film mag maximaal twee jaar oud zijn.

Tijdsbeeld
Besluit je om deel te nemen aan het festival en zend je bovendien een film in die een tijdsbeeld geeft van Limburg vroeger en/of nu en wordt jouw film geselecteerd voor vertoning? Dan maak je tevens kans op de Servaas Huysprijs, een prijs die eerder werd uitgereikt tijdens Filmfestival Tijdsbeeld.

Kijk voor meer informatie over het Limburg Film Festival en de voorwaarden voor deelname op www.limburgfilmfestival.nl. Direct een film inzenden? Klik dan hier.

RSS
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Vimeo