Oproep acteurs speelfilm ‘Het Land van Maas en Waal’ van Lou Kruisbergen

Filmer en CineLOVA lid Lou Kruisbergen uit Grave (Noord-Brabant) gaat (als alles volgens plan verloopt) in de zomer van 2016 zijn nieuwe speelfilm ‘Het Land van Maas en Waal’ opnemen in het kleine stadje Batenburg. De film vertelt het verhaal van een kind (meisje of jongen) dat uit huis is geplaatst en bij een pleeggezin in Batenburg komt te wonen. Daar leert zij/hij buurman Sjaak kennen. Na de nodige problemen ontstaat er, mede door toedoen van de pastoor, toch een band tussen de twee. Sjaak is een fervent duivenmelker. Uiteindelijk valt het buurmeisje/jongetje ook voor deze sport, maar daarmee zijn de problemen tussen de twee nog niet opgelost!

Lou is op zoek naar acteurs die een rol zouden willen spelen in zijn film. Het gaat om twee mannen (buurman Sjaak en de pastoor) van een zekere leeftijd en een meisje of jongen (buurkind) in de leeftijd van 14 tot 21 jaar.

‘Het Land van Maas en Waal’ is een no-budget film. Dat betekent dat acteurs die een rol spelen in deze film geen vergoeding aangeboden krijgen. Lou is dus op zoek naar mensen die op vrijwillige basis willen meewerken aan dit filmproject en deel willen uitmaken van een enthousiast team. De film wordt in meerdere weekenden (zomerperiode) opgenomen. De exacte opnamedata worden in overleg gepland. Voldoe jij aan één van bovenstaande acteursprofielen en heb jij deze zomer zin en tijd om mee te werken aan de film? Neem dan contact op met Lou via: loukruisbergen@outlook.com.

Benieuwd naar het werk dat Lou eerder al gemaakt heeft en zijn filmstijl? Bekijk dan hier de trailer van zijn recente speelfilm ‘Het Magisch Boek der Kristallen’: https://www.youtube.com/watch?v=hIebgv10A2c

RSS
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Vimeo