Twee mannelijke acteurs (30 en 50 jaar) gezocht voor afstudeerfilm Joey Overmars

Joey Overmars, vierdejaars student aan de Maastricht Academy of Media Design and Technology, is in het kader van zijn afstudeerfilm op zoek naar een tweetal mannelijke acteurs. Joey’s afstudeerfilm/kortfilm is een absurde comedy over een goedhartige maar wereldvreemde pastoor die de leegloop van zijn kerk probeert tegen te gaan door het aanschaffen van een reliek met crimineel geld. Zijn torenhoge ambitie en het dalende vertrouwen in het geloof vertroebelen zijn opvatting over goed en kwaad met alle gevolgen van dien.

Joey is op zoek naar een man van rond de 30 die de rol van Jezus op zich neemt en een man van rond de 50 die de rol van pastoor speelt. Het betreft een comedy dus beiden moeten een komisch gevoel kunnen overbrengen aan de toeschouwer.

De periode (ongeveer 4 dagen) waarin de film gedraaid wordt, is week 17, 18 of 19. De exacte opnamedata zijn nog niet bekend en afhankelijk van de uiteindelijke opnamelocatie.

Heb je interesse en/of wil je meer weten? Neem dan rechtsreeks contact op met Joey Overmars via 06 81 34 28 70 of Joey_Overmars@hotmail.com.

RSS
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Vimeo