UNICA-avond met filmvertoningen en –besprekingen door Henk Teunissen

UNICA-avond met filmvertoningen en –besprekingen door Henk Teunissen

Dinsdag 9 april a.s. organiseert CineLOVA de jaarlijkse UNICA-avond met de vertoning en bespreking van enkele films die vertoond zijn tijdens het internationale amateurfilmfestival (UNICA festival) 2018. De UNICA-avond vindt plaats van 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) tot 21.45 uur bij Filmhuis De Domijnen (Ligne 3) in Sittard.

Het UNICA-festival (Union Internationale du Cinéma) is een jaarlijks filmfestival waarbij een aantal landen hun beste amateurfilms presenteert. Uit alle films die met zilver of goud zijn bekroond, heeft Henk Teunissen een selectie gemaakt voor de UNICA-avond op 9 april. Het betreft een afwisselend programma waarbij niet alleen ‘moeilijke films’, maar ook een aantal (humoristische) films uit het één-minuut-festival aan bod komt. Henk zal de films aan jullie vertonen, van commentaar voorzien en samen met jullie in gesprek gaan over de films. De UNICA-avond biedt CineLOVA leden een leuke en leerzame filmavond boordevol films van collega amateurfilmers uit de hele wereld en een bron van inspiratie.  

Deelname aan de UNICA-avond is gratis voor CineLOVA-leden. Gelieve je aanwezigheid door te geven door een mail te sturen naar CineLOVA-secretaris Hans Oijen, via lovasecretariaat@gmail.com.

RSS
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Vimeo