Voortgang CineLOVA 2021

Beste leden van CineLOVA,

Er was bij de afsluiting van het jaar stevig hoop op betere tijden, maar voorlopig hebben we te maken met dezelfde onzekerheden als afgelopen jaar. Echter……….. hoop doet leven en dus gaan we toch verder met het in het vooruitzicht stellen van nieuwe CineLOVA activiteiten.

We zullen er een paar noemen:

– Zo gauw het kan openen we weer de non-fictie serie om een documentaire te maken onder begeleiding van een professionele filmmaker, zoals we dat afgelopen jaar met veel succes gedaan hebben o.l.v. Ruud Lenssen.

– Zo gauw het kan pakken we ook de draad weer op met het fictietraject o.l.v. Jeroen Mourmans, waaraan zo’n 15 leden van CineLOVA mee gestart zijn afgelopen jaar. Na afloop van die eerste serie zal er een vervolg komen dat eveneens weer uit drie sessies bestaat en opnieuw wordt begeleid door Jeroen.

– Natuurlijk zullen we ook het CineLOVAcafé weer leven in blazen. Er liggen een aantal mooie avonden op de plank, waar we al heel wat voorbereidingen voor gemaakt hebben.

Voorlopige planning van bijeenkomsten:

7 sept. 2021: CineLOVA filmcafe LFD thema bespreking, plaats wordt nader bekend gemaakt.

12 okt. 2021: CineLOVA filmcafe vertoning en bespreking film “WEI” van en door Ruud Lenssen, plaats wordt nader bekend gemaakt.

26 okt. 2021: CineLOVA filmcafe LFD thema bespreking, plaats wordt nader bekend gemaakt.

7 dec. 2021: CineLOVA filmcafe LFD Jan Salden en vooruitblik 2022, plaats wordt nader bekend gemaakt.

We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en hopen u over niet al te lange tijd weer persoonlijk te mogen begroeten!

Met een beste groet, het bestuur van CineLOVA,

RSS
Vimeo