Lid worden

Lid worden van CineLOVA
CineLOVA is dé plek voor enthousiaste, actieve, leergierige, kritische en ambitieuze non-professionele filmers uit Limburg. Ook voor filmers die lid zijn van één van de CineLOVA filmclubs en alle non-professionele filmers. Het platform is toegankelijk voor non-professionele filmers die al enige tijd filmen, maar ook voor beginners. Zowel oudere als jonge filmers met een filmambitie en -passie kunnen terecht op dit platform. De activiteiten van CineLOVA vinden plaats in Limburg, maar dat betekent niet dat het platform alleen toegankelijk is voor Limburgse makers. Ook Belgisch-Limburgse filmers en filmers uit andere delen van Nederland zijn van harte welkom.

CineLOVA is een laagdrempelig filmplatform. Het is geen filmclub, dus er worden ook geen vaste clubavonden georganiseerd. Je komt bij elkaar als daar behoefte aan is en als er iets relevants te bespreken valt, bijv. een nieuwe filmproductie. Het doel van het filmplatform is om samen met andere actieve CineLOVA filmers producties te maken van de hoogst haalbare kwaliteit, te bespreken, te tonen en van elkaar te leren.

Als lid van CineLOVA:

  • Maak je gebruik van een netwerk van filmmakers (cameramannen, geluidsmensen, acteurs, etc.) toneelspelers en schrijvers die aan dit platform zijn verbonden.
  • Ben je altijd op de hoogte van filmfestivals, -workshops, -besprekingen en -activiteiten die door CineLOVA en andere filmpartners uit Limburg georganiseerd worden.
  • Kun je hulp krijgen of anderen helpen bij het realiseren van een film. Zo kun je bij het realiseren van jouw film gebruik maken van de specialistische kennis van andere CineLOVA leden, kun je reageren op oproepen van andere CineLOVA leden en met jouw expertise helpen bij het realiseren van andermans film. Ook kun je jouw film uploaden in het besloten deel van deze website (alleen toegankelijk voor CineLOVA leden) en om advies en feedback vragen aan andere CineLOVA leden en het filmforum dat uit filmdeskundigen bestaat.
  • Kun je jouw film in het kader van het CineLOVA festival in een professionele bioscoopsetting vertonen aan het publiek.
  • Kun je (met korting of tegen een kleine vergoeding) deelnemen aan activiteiten die door CineLOVA worden georganiseerd.
  • Kun je deelnemen aan alle (regionale) CineLOVA en (landelijke) NOVA filmfestivals, -wedstrijden en -activiteiten.

Kosten lidmaatschap 2022
In 2022 bedragen de lidmaatschapskosten voor CineLOVA € 20,- (inclusief BTW) voor één kalenderjaar. Voor dit bedrag kun je deelnemen aan alle CineLOVA activiteiten plus de provinciale en nationale amateurfilmactiviteiten die door de CineLOVA (Limburgse Organisatie van Audiovisuele Amateurs) of NOVA (Nationale Organisatie van Audiovisuele Amateurs) georganiseerd worden.

Ben je geen CineLOVA lid?
Non-professionele filmers die lid zijn van een CineLOVA filmclub, betalen jaarlijks € 20,- voor hun NOVA en CineLOVA lidmaatschap. Naast de reguliere NOVA activiteiten, kunnen zij dan aanvullend gebruik maken van de CineLOVA diensten.

Word lid!
Als je lid wilt worden van CineLOVA en gebruik wilt maken van bovenstaande voordelen, vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in.

>>> Klik hier voor het aanmeldformulier 


Nu je CineLOVA lid bent

Nadat je het digitale inschrijfformulier hebt verzonden, ontvangen je een bevestigingsmail met de betalingsgegevens. Zodra de lidmaatschapskosten zijn betaald, ontvang je een gebruikersnaam en een wachtwoord voor CineLOVA. Nadat je je inloggegevens hebt ontvangen, is je lidmaatschap definitief en kun je aan de slag gaan met het aanmaken van een profiel. Dit profiel is zichtbaar voor alle ingelogde CineLOVA leden. Ook krijg je een NOVA pas die voordelen geeft bij diverse filmactiviteiten en vrijstelling van BUMA rechten voor filmvertoningen binnen CineLOVA of NOVA verband.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.