Limburgse Filmdagen


Filmliefhebbers die de nieuwste speelfilms, documentaires en reportages van Limburgse bodem willen zien, kunnen jaarlijks hun hart ophalen tijdens de Limburgse Filmdagen. Jaarlijks krijgen amateurfilmers in Limburg de kans om één of meerdere recente filmproducties in te zenden voor hét amateurfilmfestival van Limburg. Alle inzendingen worden gejureerd door een deskundige jury. De films met de beste beoordelingen worden geprogrammeerd voor het festival. De hoogst scorende films worden bekroond met een prijs. De organisatie van de Limburgse Filmdagen 2019 is in handen van CineLOVA. De organisatie wordt daarbij ondersteund door het Huis voor de Kunsten Limburg.

 

Limburgse Filmdagen 2019
Op 13 en 14 april jl. vonden in Filmhuis De Domijnen in Sittard de Limburgse Filmdagen 2019 plaats. Download de palmares van het festival voor een overzicht van de vertoonde films en de prijswinnaars.

Limburgse Filmdagen 2018
In 2018 vond het jaarlijkse amateurfilmfestival van Limburg plaats op 14 en 15 april in Filmhuis De Domijnen in Sittard. Download de palmares van het festival voor een overzicht van de vertoonde films en de prijswinnaars.

Limburgse Filmdagen 2017
In 2017 vonden de Limburgse Filmdagen plaats in het weekend van 8 en 9 april in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Download de palmares van het festival voor een overzicht van de vertoonde films en de prijswinnaars.

Limburgse Filmdagen 2016
De Limburgse Filmdagen 2016 vonden plaats op zaterdag 21 en zondag 22 mei in Cultuurhuis Heerlen. Download de palmares van het festival voor een overzicht van de vertoonde films en de prijswinnaars. Bekijk hier de fotoreportage van de Limburgse Filmdagen (zelf foto’s toevoegen is mogelijk). De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Ton Polman.

 

RSS
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Vimeo