CineLOVA: New activity post

Patricia Peters

You have a new post on your activity from Wim Kneepkens.

Hallo Patricia;

Ik had jullie een mail gestuurd met onderstaande tekst. Nu zie ik dat op jullie CineLOVA site date er al langere tijd bij jullie adverties uitstaan voor acteurs. Duurt het zo lang om acteurs te vinden?

In dat geval ga ik naast jullie advertentie ook zelf op zoek.

Gaarne reactie.

Zie onderstaande tekst :
Beste mensen;
Nog nagenietend van de CineLOVA avond afgelopen donderdag ben ik weer met mijn eigen film bezigheden verder gegaan.
Ik ben momenteel bezig met het voorbereiden van een filmproductie die gaat over activiteiten welke diverse vrijwilligers organisaties plegen in de mergelgroeven in Zuid Limburg en het promoten van deze organisaties (ben zelf ook lid van een aantal van deze organisaties).
Inmiddels heb ik een soort draaiboek/storyboard/script gemaakt. Dit is al door enkele mensen van LAS en het “groeven gebeuren” bekeken, zodat nu duidelijk is waar de opnames gemaakt worden, wat het verhaal is en welke acteurs er moeten spelen.
Enkele gegevens over de te maken film:
– Duur ca. 10-15 minuten.
– De opnames spelen zich voornamelijk af in Maastricht. M.n. in de ondergrondse gangenstelsels van Sint Pietersberg (groeve Zonneberg en mogelijk het Noordelijk gangenstel), in de Canneberg (De Apostelgroeve, ook in de buurt van Maastricht) en de ENCI groeve in Maastricht.
– Een scene speelt zich af in het Regionaal Historisch Centrum in Maastricht.
– De geschatte opname tijd is ca. 25-30 uur. Mijn streven is dit te verdelen in sessies van 3-5 uur, in de periode zo tussen komende April tot Oktober (dit i.v.m. de beperking van het betreden van de groeves m.b.t. het vleermuizen slaap seizoen). E.e.a. geschied uiteraard in overleg met alle betrokkenen.
– Indien gewenst kan ik jullie mijn draaiboek opsturen (op- en aanmerkingen hierop zijn altijd welkom).
Aan jullie de volgende vraag:
Ik zoek een enthousiast koppel (man en vrouw) zo tussen de 25 en 60 jaar die gaan acteren als een soort wandelaars die de groeves gaan verkennen.
Ze moeten uiteraard geen ruimtevrees hebben, (van de andere kant; De gangen zijn doorgaans goed te belopen, 2-8 meter hoog en 2-4 meter breed met vaste mergelgrond) en als het kan (geen must), bij een of enkele shots even door een mergelgangetje met losse mergel kruipen.
Het wordt een non-profit film, dus van de acteurs vraag ik ook om op vrijwillige basis te werken.
Mogelijk dat ik later nog een persoon vraag (man of vrouw) voor enkele shots als “onderzoeker”.

Hopelijk kunnen jullie mij helpen met dit verzoek.

Vriendelijk groet;
Wim Kneepkens
Tel.06-29200115
Lid van LAS en Cinelova

https://www.cinelova.nl/profile/Wim+Kneepkens?view=2872

RSS
Vimeo