Lidmaatschapsformulier

Als je lid wilt worden van CineLOVA en gebruik wilt maken van dit platform, gelieve onderstaand formulier dan volledig in te vullen. Zodra het inschrijfformulier is verzonden, ontvang je een bevestigingsmail met een kopie van het inschrijfformulier en een bericht over de wijze van betaling. Pas als wij de betaling in goede orde hebben ontvangen, word je lid van CineLOVA. Je account wordt geactiveerd en je ontvangt een mail met inloggegevens. Eenmaal ingelogd, kun je een account aanmaken en gebruik maken van alle diensten.<\p>

Het lidmaatschap duurt één kalenderjaar en wordt automatisch verlengd. Afmelding dient 1 maand voor begin nieuwe kalenderjaar via E-Mail te geschieden. In de eerste maand van het nieuwe jaar, ontvang je een bericht met de vraag of je jouw financiële verplichting wil voldoen. Indien je vragen hebt over het lidmaatschap kun je contact opnemen met administrator en penningmeesters Jack Troquet via cinelova@gmail.com.

* verplicht veld


LIDMAATSCHAP 2017


* Indien je al lid bent van een filmclub die is aangesloten bij de LOVA en daarnaast ook lid wilt worden van CineLOVA, dan betaal je in 2017 slechts € 5,- voor een CineLOVA lidmaatschap van 1 jaar.

** Indien je geen lid bent van een filmclub die is aangesloten bij de LOVA, dan betaal je in 2017 € 20,- voor een CineLOVA lidmaatschap van 1 jaar..

ONDERTEKENING

RSS
Vimeo