CineLOVA Laat Zien

 

Jaarlijks produceren amateurfilmers individueel en/of collectief zo’n 50 reportages, documentaires en speelfilms. Deze films worden vertoond op amateurfilmfestivals in binnen- en buitenland. Een aantal films verdient een groter publiek. De CineLOVA en het Huis voor de Kunsten Limburg selecteren daarom jaarlijks een aantal films voor CineLOVA Laat Zien, een programma op L1 TV dat geheel in het teken staat van amateurfilms van Limburgse makelij.

Via CineLOVA Laat Zien kan een groot publiek kennis maken met een breed scala aan amateurfilms: videoclips, documentaires, natuurfilms, animaties, korte films en audiovisuele anekdotes. CineLOVA Laat Zien betekent: lekker vanuit de huiskamer op de bank genieten van Limburgse films!


LOVA Laat Zien 2017
Op 27 december 2017 werd het programma LOVA Laat Zien weer uitgezonden op L1 TV. Het waren 27 nieuwe amateurfilms van Limburgse bodem.

Terugblik LOVA Laat Zien 2016
Op dinsdag 27 december 2016 stelde L1 wederom zendtijd beschikbaar de LOVA in het kader van LOVA Laat Zien. De uitzending van LOVA Laat Zien werd voorafgegaan door een special van AvondGasten op L1 TV die geheel in het teken stond van amateurfilm in Limburg.

>>> Klik hier om de uitzending van LOVA Laat Zien 2016 en de AvondGasten special terug te zien.

 

 

 

RSS
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Vimeo