over LOVA

LOVA – Limburgse Organisatie van Audiovisuele Amateurs

        Afdrukken

 

In Limburg zijn veel amateurfilmers actief. Ruim 130 van hen zijn actief in verenigingsverband en lid van één van de 9 film- en videoclubs die zijn aangesloten bij de Limburgse Organisatie van Audiovisuele Amateurs (LOVA). De LOVA is dé belangenbehartiger van de aangesloten film- en videoclubs en alle andere (individuele) non-professionele filmers in Limburg. Jaarlijks worden plannen gemaakt om het amateurfilmen in Limburg een impuls te geven en worden diverse filmcursussen, -wedstrijden en -festivals georganiseerd.

De nieuwe secretaris van de Lova from Maps on Vimeo.

De nieuwe voorzitter van de LOVA from Maps on Vimeo.

Vanaf 1 januari 2019 is de naam gewijzigd in CineLOVA, dat heeft als gevolg dat ieder lid individueel lid is van CineLOVA, met alle rechten die je ook hebt als je aangesloten bent bij een van de 9 Film-of Videoclubs in Limburg

Als non-professionele filmer kun je dus op twee manieren gebruik maken van CineLOVA.

Of je wordt individueel CineLOVA lid waarbij je ad hoc (op momenten dat jij daar behoefte aan hebt) gebruik maakt van de diensten en activiteiten van CineLOVA.

Hetgeen betekent dat zij niet gebonden zijn aan de vaste structuur van een filmclub, maar wel gebruik kunnen maken van alle diensten en activiteiten van  CineLOVA en NOVA.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.