CineLOVA: New forum reply

A new reply from Urbain Appeltans.

Hallo, ik slaag er niet in om mij lid te maken????
Wat moet er juist verder gebeuren?
Handtekening plaatsen lukt mij niet.
Ik ben reeds lid bij de Geleense Film en Videoclub.

https://www.cinelova.nl//lid-worden

Original Post by admin

Lid worden

Lid worden van CineLOVA
CineLOVA is dé plek voor enthousiaste, actieve, leergierige, kritische en ambitieuze non-professionele filmers uit Limburg. Dat kunnen filmers zijn die al enige tijd individueel lid (LOIA-lid) zijn van de LOVA, filmers die lid zijn van één van de 14 LOVA filmclubs en alle non-professionele filmers die niet bij de LOVA zijn aangesloten. Het platform is toegankelijk voor non-professionele filmers die al enige tijd filmen, maar ook voor beginners. Zowel oudere als jonge filmers met een filmambitie en -passie kunnen terecht op dit platform. De activiteiten van CineLOVA vinden plaats in Limburg, maar dat betekent niet dat het platform alleen toegankelijk is voor Limburgse makers. Ook Belgisch-Limburgse filmers en filmers uit andere delen van Nederland zijn van harte welkom.

CineLOVA is een laagdrempelig filmplatform. Het is geen filmclub, dus er worden ook geen vaste clubavonden georganiseerd. Je komt bij elkaar als daar behoefte aan is en als er iets relevants te bespreken valt, bijv. een nieuwe filmproductie. Het doel van het filmplatform is om samen met andere actieve CineLOVA filmers producties te maken van de hoogst haalbare kwaliteit, te bespreken, te tonen en van elkaar te leren.

 

Als lid van CineLOVA:

  • Maak je gebruik van een groot netwerk van filmmakers (cameramannen, geluidsmensen, editors, acteurs, etc.) toneelspelers en schrijvers die aan dit platform zijn verbonden.
  • Ben je altijd op de hoogte van filmfestivals, -workshops, -besprekingen en -activiteiten die door CineLOVA en andere filmpartners uit Limburg georganiseerd worden.
  • Kun je hulp krijgen of anderen helpen bij het realiseren van een film. Zo kun je bij het realiseren van jouw film gebruik maken van de specialistische kennis van andere CineLOVA leden, kun je reageren op oproepen van andere CineLOVA leden en met jouw expertise helpen bij het realiseren van andermans film. Ook kun je jouw film uploaden in het besloten deel van deze website (alleen toegankelijk voor CineLOVA leden) en om advies en feedback vragen aan andere CineLOVA leden en het filmforum dat uit filmdeskundigen bestaat.
  • Kun je jouw film in het kader van het CineLOVA festival in een professionele bioscoopsetting vertonen aan het publiek.
  • Kun je via het forum op deze website vragen stellen over de diverse aspecten van het film maken, zoals het schrijven van een scenario, regie, casting en montage.
  • Kun je (met korting of tegen een kleine vergoeding) deelnemen aan activiteiten die door CineLOVA worden georganiseerd.
  • Kun je deelnemen aan alle (regionale) LOVA en (landelijke) NOVA filmfestivals, -wedstrijden en -activiteiten.
  • Krijg je op vertoon van je NOVA lidmaatschapspas korting bij filmvertoningen. Je ontvangt het pasje zodra je lid bent van CineLOVA.
  • Kun je (met korting of tegen een kleine vergoeding) deelnemen aan diverse filmactiviteiten (filmbesprekingen, thema-avonden), -workshops en –masterclasses die CineLOVA en Cinesud (platform voor mediaprofessionals in Limburg) organiseren.

 

Kosten lidmaatschap
De lidmaatschapskosten voor CineLOVA bedragen € 25,- (inclusief BTW) per jaar.

Ben je al LOVA of LOIA lid?
Non-professionele filmers die lid zijn van een LOVA filmclub of LOIA-lid zijn, betalen jaarlijks (gebaseerd op lidmaatschapsprijzen van 2014) al € 15,- voor hun NOVA en LOVA/LOIA lidmaatschap. Voor slechts € 10,- per jaar extra worden zij ook een jaar lang lid van CineLOVA. Naast de reguliere LOVA, NOVA en UNICA activiteiten, kunnen zij dan aanvullend gebruik maken van bovenstaande CineLOVA diensten.

Ben je geen LOVA of LOIA lid?
Filmers die geen LOIA of LOVA-lid zijn, worden bij aanmelding automatisch LOIA-lid, waardoor ze tevens aan provinciale LOVA en (inter)nationale NOVA en UNICA filmwedstrijden en –festivals kunnen deelnemen en gebruik kunnen maken van alle bovenstaande CineLOVA diensten. De kosten bedragen dan in totaal € 25,- voor één jaar. Van die € 25,- is € 10,- voor het gebruik van CineLOVA, wordt € 11,- afgedragen aan de NOVA en gaat € 4,- naar de LOVA voor het financieren van alle provinciale en nationale filmactiviteiten waar je dan ook gebruik van kunt maken.


Word lid!

Als je lid wilt worden van CineLOVA en gebruik wilt maken van bovenstaande voordelen, vul dan onderstaand lidmaatschapsformulier in.

>>> lidmaatschapsformulier 


Nu je CineLOVA lid bent

Zodra de lidmaatschapskosten zijn betaald, ontvang je een gebruikersnaam en een wachtwoord. Het wachtwoord kun je als je eenmaal bent ingelogd zelf wijzigen. Nadat je je inloggegevens hebt ontvangen, is je lidmaatschap definitief en kun je aan de slag gaan met het aanmaken van een profiel. Dit profiel is zichtbaar voor alle ingelogde CineLOVA leden.

Was je al LOVA of LOIA lid? Neem dan bij alle CineLOVA activiteiten je bestaande NOVA pas mee. Was je nog geen LOVA of LOIA lid toen je je aanmeldde bij CineLOVA? Dan krijg je op korte termijn een NOVA pasje toegestuurd. Het pasje geeft je (met korting) toegang tot alle LOVA, NOVA en CineLOVA activiteiten.

RSS
Vimeo